Prisijungimas

Lankytojai

Pasiūlymams bei pastebėjimams:

admin@radeikiai.lt

Trijų karalių  šventė ir ne kukliai spaudžiantis 17 laipsnių šaltukas - suderinami dalykai? Pasirodo gali būti ir taip! Tai patvirtino sausio 6 - ąją dieną žvarbių oro sąlygų nepabūgę Radeikių krašto gyventojai. Jie tą vakarą susibūrė nupuošti kalėdinės eglutės.

Sėkmingai atlikę darbus drauge susėdo prie puodelio arbatos ir pasivaišino savo atsineštomis vaišėmis. Tą jaukų vakarą senbuviai pasidalino prisiminimais apie Radeikių kaimo gyvenimą, papasakojo juos neseniai įsikūrusiems gyventojams. Taip pat drauge visi pasidžiaugė nuveiktais darbais, pasidalijo idėjomis ir lūkesčiais ateinantiems metams. 

O sušilę ir pasistiprinę netikėtai sulaukė Trijų karalių paliktos staigmenos. Dovanėlės nustebino ir pradžiugino tiek mažus, tiek didelius šventės dalyvius. 

Utenos lietuvių ir švedų draugijai nuoširdžiai dėkojame, kad pradžiugino siurprizais šventės metu. Už eglutės dovanojimą ir atvežimą dėkojame Daugailių seniūnijos darbuotojams, kurie visa tai suorganizavo. Taip pat dėkojame Radeikių kaimo gyventojams, kurie prieš didžiąsias metų šventes gausiai susirinko papuošti eglutę prie bendruomenės namų. Taip pat ačiū tariame žmonėms, kurie nukasė sniegą nuo šaligatvių ir aikštelės. Jų dėka saugiai galėjome papuošti eglutę. Ir žinoma džiaugiamės, kad sausio 6 - ąją dieną taip pat susirinko Radeikų krašto gyventojai atsisveikinti su kalėdine eglute. Ačiū visiems, kurie prisidėjo, kad šios šventės taptų šviesios ir jaukios!